Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οι one two free ταξιδεύουν...


Η ομάδα θεάτρου "One two free" είχε τη χαρά να επισκεφτεί τη Μεγάλη Βρετανία και να παρουσιάσει την παιδική παράσταση "Το Φαμπλεκοτρί και η μικρή Βασιλική" στην Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα! 


Η συνάντηση μας τόσο με τους εκπαιδευτικούς όσο και με τα αξιαγάπητα παιδιά της ομογένειας ήταν μία πρωτόγνωρη και άκρως συγκινητική εμπειρία.  


Ευχαριστούμε θερμά τα Ελληνικά σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας που μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και αγκάλιασαν με πολλή αγάπη την παράσταση και την ομάδα μας.
Θα θυμόμαστε πάντα με χαμόγελο τους υπέροχους ανθρώπους που γνωρίσαμε στα σχολεία:
Άγιος Δημήτριος , Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Κυπριανός, Southbury, Walker Primary School, Southgate, Potters Bar, Απόστολος Ανδρέας-Birmingham, Weston-Super-Mare, Απόστολος Πέτρος και Παύλος-Bristol, Cardiff.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους: κ. Χρύσανθο, κ. Αντωνία, Ματθαίο, Λίνα, Νάνσυ, κ. Λάμπη και μικρό Νικήτα, Αγνή και μικρή Νεφέλη, κ.Μαριάννα, κ.Χριστίνα, κ.Ξένια και μικρό Μάρκο, για την πολύτιμη βοήθειά τους και φυσικά την εξαιρετική συνεργάτη και φίλη μας Βάνα Καραμάνου χάρη στην οποία έγιναν όλα πιο εύκολα...


Καλή αντάμωση!



1 σχόλιο: