Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

δελτίο τύπου 2012-2013
Δελτίο τύπου: 2012-2013 


  Θεατρικές παραστάσεις:


To Φαμπλεκοτρί και η μικρή Βασιλική 

Τα παιδιά παρέα με την ηρωίδα του έργου δραπετεύουν από τα γκρίζα κτίρια  και τη βουή της πόλης ξεκινώντας ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της ζωγραφικής, της μουσικής και της φαντασίας. 

Μια νιφάδα τα Χριστούγεννα  

Μια μικρή χιονονιφάδα, η Παγωνούλα, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη γη. Με απογοήτευση όμως ανακαλύπτει ότι οι άνθρωποι δεν θα γιορτάσουν φέτος τα Χριστούγεννα. Αψηφώντας τους κινδύνους και με σύμμαχους τους φίλους των Χριστουγέννων θα προσπαθήσει να ξαναφέρει την εορταστική ατμόσφαιρα πίσω στην πόλη. Άραγε θα τα καταφέρει;

Εκπαιδευτικά προγράμματα:


Ανακυκλώνω – Επαναχρησιμοποιώ 

Μέσα από ένα πρωτότυπο κουκλοθεατρικό δρώμενο τα παιδιά μαθαίνουν τα πάντα για την ανακύκλωση. Στη συνέχεια με την καθοδήγηση των ειδικών παιδαγωγών κατασκευάζουν παιχνίδια και μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά.

 Οι μικροί επιστήμονες 

Δυο αστείοι επιστήμονες παρουσιάζουν με διασκεδαστικό τρόπο μια σειρά επιστημονικών πειραμάτων. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη μαγεία της επιστήμης δοκιμάζοντας στη συνέχεια και αυτά με τη σειρά τους εύκολα και ασφαλή πειράματα.

Γνωρίζω το σύμπαν 

Με όχημα το θεατρικό παιχνίδι ξεκινά για τα παιδιά ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του  διαστήματος. Γνωρίζουν το σύμπαν, την κίνηση  των πλανητών, την εναλλαγή  των εποχών, της ημέρας και την νύχτας και ανακαλύπτουν με περιπετειώδη τρόπο μακρινά  άγνωστα αστέρια και γαλαξίες…


Φτιάχνω με τα χέρια μου! 

Ένα εργαστήρι γλυπτικής για τους μικρούς μας καλλιτέχνες! Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον πηλό, του δίνουν μορφή και διασκεδάζουν φτιάχνοντας μικρά έργα τέχνης!

 Η παράσταση αρχίζει! 

Πώς ζωντανεύει ένα κείμενο; Πώς φτιάχνουμε τη δική μας παράσταση; Έχοντας ως αφετηρία ένα διήγημα κατάλληλο για παιδιά θα περάσουμε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές από όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός θεατρικού δρώμενου.

 Τα μυστικά της σωστής διατροφής 

Ένα πρόγραμμα που στοχεύει στο να γνωρίσουν τα παιδιά τα είδη των τροφών και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Η ομάδα one-two-free έχει παρουσιάσει παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, σε φεστιβάλ, πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα. Στοχεύει στο να συνεχίσει το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό της έργο ακόμη και στις δύσκολες αυτές εποχές αποφεύγοντας το απαγορευτικό εισιτήριο και κάνοντας προσιτές τις επισκέψεις στο χώρο σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
2109328034, 6976517561, 6944986400
info@onetwofreetheatre.gr

Γνωρίστε μας καλύτερα:
www.onetwofreetheatre.gr
http://el-gr.facebook.com/pages/One-two-free-theatre-company


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου