Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

απο την παράσταση στη Νέα Σμύρνη

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΕΣ ONE-TWO-FREEΜε την Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση ” Μια νιφάδα τα Χριστούγεννα”, οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην πλατεία τους Νεοσμυρνιώτες “one-two-free”, οι οποίοι ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

 

Μια ‘δική μας’ θεατρική ομάδα, που αποδεικνύει ότι οι ποιοτικές εκδηλώσεις μπορούν να είναι ταυτόχρονα απλές και οικονομικές. Μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού που φαίνεται πως στηρίχτηκε με ενθουσιασμό από τους δημότες, που βλέπουν επιτέλους να αναδεικνύονται καλλιτέχνες της Νέας Σμύρνης στα δημοτικά δρώμενα.


Η “one-two-free” είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που στοχεύει στο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τον κόσμο των τεχνών, της φαντασίας και της δημιουργικής σκέψης. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη του 2011 στη Νέα Σμύρνη από νέους επαγγελματίες καλλιτέχνες αλλά και εκπαιδευτικούς, θεωρητικούς της τέχνης και ειδικούς επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του παιδιού που όραμα είχαν να προάγουν την εκπαίδευση και τη μη τυπική μάθηση μέσω σύγχρονων και βιωματικών πρακτικών καθώς και να ψυχαγωγήσουν και να μυήσουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας.


Share this:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου